En vecka...

Sådära nu är en vecka av skola avklarad, jippi!!
Vi började med vanliga lektioner igår och det verkar som att lektionerna kommer vara bra, schemat är väl inte det bästa men det är sånt man får leva med, vår kortaste dag är typ 15.00.
Nästa vecka får vi i alla fall våra skåp, längtar att få stoppa in böcker och jackan i skåpet istället för att bära runt på dom.
Har typ varit sjuk hela veckan, eller jag har haft ont i halsen och varit täpp i näsan men jag har kunnat vara på skolan så jag hoppas jag blir frisk snart.
 
Imorgon ska jag på kalas för min farmor och faster, så då blire gomat och fika :)
 

Andra skoldagen avklarad :)

Två skoldagar är nu avklarade och allt känns bra. Klassen verkar bra och mentorerna också.
Igår började vi kl.11 med upprop i aulan och sen gick vi med klassen till vårat klassrum och lärarna pratade lite och vi fick intervjua en klasskompis. Lunchen i var god, chickenbits med sweetchilisås. Chickenbittsen var godare här en på manhem.
 
Idag började jag nio men var tvungen ta bussen som går 6.20, så har gått upp 5 idag men det gick bra är lite trött bara.
Men idag har vi redovisat det vi intervjuade och så har lärarna gått i genom lite mera, vi har fått inloggning till datorer och edwise (ungefär som schoolsoft), skrivit lite om oss själva.
Det var vit fisk till lunch, och den gick att äta. Godare än i kalix, så det är bra :)

Vidare till semifinal för Sverige i handboll

Skön vinst för Sverige i handbollen nyss mot Danmark!!!Hej den här bloggen drivs av en 15-årig tjej från Norrbotten som gillar att spela fotboll, fotografera och rita. I min blogg kommer ni få läsa om vad jag gör i mitt liv och ni kommer få se bilder som jag fotar och även några teckningar som jag ritar. Och jag fotar med min SONY a290.
OBS!! Kom ihåg att bilderna ej får kopieras om ni inte har frågat mig först.

Om

Min profilbild

RSS 2.0