Övningskört!!!!

Glad tjej som nyss vart å övningskört för första gången!!
 

Serieseger!!!!

Vi vann serien!!
Trodde helt ärligt att vi inte skulle göra det, men det gjorde vi och det känns sjukt bra!!
Nu går vi upp i div 3, så jäkla kul det ska bli!
 
Men jag kommer nog mest troligt att sluta spela fotboll nu eftersom jag känner att jag inte kommer hinna träna något nu när jag går skola i Luleå men är ända sjukt glad att vi gick upp i 3:an.

Hejsan

Är inne på min 4:de vecka i skolan, men det känns som jag nyss började och andra stunder känns det som jag gått jättelänge. Vi har i alla fall hunnit komma igång med skolan nu, vilket på ett sätt är ganska skönt.
Efter nått avhopp och några påhopp i klassen så är vi nu 23 st, idag kom två nya killar från Kiruna.
 
Idag gick jag å Sophia å åt lunch på Waldorf, sjukt gott var det!! Mycket godare än leverbiffar som det var på skolan. Idag gick vi till halv 4 så har väntat en timma på bussen å är då hemma kl 6, och imorgon slutar vi kl 4 så är inte hemma förren 6 då med.
 
I helgen var vi å gjorde vinter i stugan, nu känns det att det är höst när. Det var frost på morgon när jag gick till bussen.
 
Men jaja nu ska jag se X-Faktor så vi ses!!Hej den här bloggen drivs av en 15-årig tjej från Norrbotten som gillar att spela fotboll, fotografera och rita. I min blogg kommer ni få läsa om vad jag gör i mitt liv och ni kommer få se bilder som jag fotar och även några teckningar som jag ritar. Och jag fotar med min SONY a290.
OBS!! Kom ihåg att bilderna ej får kopieras om ni inte har frågat mig först.

Om

Min profilbild

RSS 2.0