Stay - Hurts ♥

Lyssnar på Stay med Hurts medan jag gör lite no-plugg.Dagen började med sovmorgon, spanska och efter det idrott. Sen hade vi lunch och efter det no → SLUT!
Hade ingen HK, hade vela ha det, Elin och jag skulle ju göra en super god festmåltid.
När jag kom hem pluggade jag lite spanska glosor och såg 90210.

Kallt ute idag, hela 15 minus.


Så var det måndag igen, hade mattetest och fick lösenord mm för att kunna välja vad jag vil gå på gymnasiet.
Slutade typ 13.00, chill men vi började lektionen tidigare och så fick man gå när man var klar.
Träningen var kul idag, övade passningsspel och skott + en mot en spel.

I lördags så var jag med Elin i backen å åkte lite snowboad, sen for jag och tränade fotboll innan det bar av till Risön för att ha "Halv åtta hos ASSI". Kvällen var jättekul + god mat, tre rätters :)
Söndagen så gjorde jag inte så mycket, pluggade, for å kolla när gammelgården slog luleå i innebandy.
Veckan bestod typ bara av träning tränade måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag, kändes bra.

Nu ska jag plugga lite NO, har no-prov på fredag och så ska jag boka x-fit.

Vit som snöMåndag idag, har vart på skolan som vanligt inget speciellt som hände där. Var sen och tränade och så har jag räknat lite matte. Nu lyssnar jag på musik och snart ska jag kanske gå till tv:n och kolla om det är nå bra annars så tar jag och kolla på nån serie.

I lördags var jag i backen å åkte snowboard med Elin, första gången jag åker med brädan och det gick faktiskt bra. Klarade av att åka till toppen med Elin, stolt :)
(bilderna ovan är från då jag var i backen)
Och i söndags var jag i Happis å kollade när Erik spelade innebandy + att mamma å jag var på Rajala och på stadium, köpte en fångrem till brädan och ett underställ.

På onsdag ska vi till Furuheds å gå på två program och kolla vad man gör där, ska bli kul, ska gå på ekonomi och samhälls.

Fredag, äntligen!!!

Fast det är inte vilken fredag som helst det är fredag den 13, fast jag har haft tur ingen olycka här inte.

Veckan har gått ganska snabbt, fast ändå inte eftersom man varit ganska trött. Inga läxor den här veckan, förutom nå litet i no. Så veckan har varit rätt chill.

I tisdags så fick jag min snowboard, så ska nog fara till backen i helgen å pröva åka :)
Och i onsdag så drog jag ut två tänder :( det så att det inte ska vara så trångt där uppe när jag får tandställning.

Men nu ska jag ta och hjälpa mamma med middag och sen chilla framför tv:n.

Ett tag sen...


Det var ett tag sen nu, men har inte haft något intressant att skriva om så då har jag inte orkat.

Men igår var jag taggad för att fara på fotbollsträning och så får man ett sms att träningen är inställd, har inte kunnat träna eftersom jag varit förkyld i mer än en månad :( , men på måndag så ska jag då och träna.

Såg Gladiatorerna igår, det var bra har längtat lite efter att det ska börja och nu äntligen efter 8 år så startar det igen! Jag köpte också en tidning för nån dag sen, en hår tidning, kul att kolla vad som är inne och få inspiration till frisyrer.
Och backen har öppnat är sugen på att fara men har inget att åka på än så länge, jag ska ju få en snowboard men vi har inte hunnit vara och köpa den. Men det blir väl snart, vinter är ju inte över än.
En sak till, det är skola på tisdag, jullovet är över så då blir det tillbaka till skolan och rutinerna. Men det är ju inte så länge kvar innan vi går ut 9:an. Tänk att det gått så fort dom tre åren på Manhem, känns typ som att det var nyss vi började på Manhem.Hej den här bloggen drivs av en 15-årig tjej från Norrbotten som gillar att spela fotboll, fotografera och rita. I min blogg kommer ni få läsa om vad jag gör i mitt liv och ni kommer få se bilder som jag fotar och även några teckningar som jag ritar. Och jag fotar med min SONY a290.
OBS!! Kom ihåg att bilderna ej får kopieras om ni inte har frågat mig först.

Om

Min profilbild

RSS 2.0